Het is vanuit mijn artistiek werk dat het idee groeide voor het maken van FOTOCOLLAGES voor de bedrijfswereld.
Mijn eigen lijn
EVIVANCA COLLAGES zijn collages met een kunstzinnige uitstraling. Ze zijn geïnspireerd door natuur, architectuur, kunst, reizen. Mijn collages kunnen gedrukt worden op diverse kwalitatieve materialen. Plexiglas gebruik ik voor thema's die geinspireerd zijn door ARCHITECTUUR, KUNST. Een afdruk op aluminium dibond in combinatie met hahnemuhle kwaliteitspapier zorgt voor een mooie kwaliteit voor voorbeeld cityscapes waarin veel wit aanwezig is (vb Cloud city).
Mijn collages geinspireerd op de NATUUR, kunnen dan weer naar keuze worden afgedrukt op berkenplex, kurk of vurenhouten plankjes. Dit laatste zorgt ervoor dat de collage wordt verdeeld over diverse planken. Dit oogt het mooist in vakantiehuizen of knusse ruimtes. Het hout is
FSC gecertificeerd.

Bekijk mijn collages.
Ik maak ook COLLAGES OP MAAT. Met jouw foto's, referenties of objecten kan ik een collage samenstellen.  Zo kan je je wachtkamer, vergaderruimte, horeca zaak voorzien van een unieke wanddecoratie. In samenspraak met jou bekijken we het formaat en welke drager het geschikst is. Bekijk de Decomo-case.

De onderneming met durf die duurzaamheid in zijn firma wil integreren, kan ook kiezen voor een
RUIMTELIJKE COLLAGE. Hierbij maak ik gebruik van afgedankte drukplaten uit drukkerijen, wat ik ook toepas in mijn artistiek werk.

ARTISTIEK WERK
Aan het academie van Oudenaarde legde ik een parcours af van 2003-2014. Mijn oorspronkelijke collages die dienden als uitgangspunt voor mijn schilderijen evolueerden tot autonome mobielen, collage-sculpturen en ruimtelijke schilderijen. Mijn artistiek werk vraagt tijd, traagheid en reflectie.  Het zijn unieke werken die ik nu ook te koop aanbied. Neem een kijkje op mijn website of neem contact op om mijn atelier te bezoeken.
Kunstenaar Lukas Vandenabeele verwoordde mijn werk als volgt:
“Het voelt aan als iets dat vertrouwd is maar dat je nog nooit eerder hebt gezien”
“Het werk vraagt wat tijd om erin te komen, als kijker ontdek je dingen, boeiend”

Top